STONEXPERT – amenajari cu piatra naturala si piatra decorativa la cheie, piese pe comanda si pavaje direct de la producator.

Gama de produse:
 • Pe comanda: placaje taiata din lastra, marmura si travertin decorativ pentru placari verticale
 • Finite: piatra decorativa, piatra de soclu,piatra placare gard, piatra placare pereti decorativi, piatra de exterior, piatra scapitata, piatra ghilotinata, marmura scapitata, travertin scapitat si ghilotinat

Avantajele amenajarilor premium cu piatra decorativa:

 • culori foarte variate si gama de modele variate
 • material organic, natural cu foarte buna rezistenta la exterior
 • suprafetele se intretin usor dupa un tratament de impermeabilizare
 • rezistenta la apa si suprafete antibacteriane
 • durabile in timp fara schimbarea caracteristicilor
 • culori calde care creeaza un ambient placut

Avantaje client:

 • servicii complete de proiectare,  productie, transport, montaj, intretinere si reconditionare.
 • consiliere gratuita in alegerea tipului de piatra si servicii profesionale de masuratori la fata locului.
 • asiguram placari si montaj profesionist  pentru orice tip de piatra sau placaj de piatra gata taiat, in toata tara.
 • producem si montam profesional piatra pe orice tip de suprafete, garduri soclu sau pereti la interior si exterior.
 • termen de placare – montaj rapid.

Piatra naturala este prima optiune a arhitectilor si designerilor pentru amenajarile premium. Datorita calitatilor sale estetice, elegantei, precum si rezistentei in timp nealterata, a ramas in topul preferintelor amenajarilor personalizate. Piatra fiind un material organic, placut si natural, innobileaza orice tip de ambient interior dar mai ales exterior, de la rustic si traditional, pana la stilul ultramodern.

Montajul pietrei naturale decorative este recomandat sa fie facut cu adezivul profesional Weber Set Stone.

Recomandarea expertului:

Piatra decorativa naturala in amenajarile interioare si exterioare

Una din cele mai buna variante recomandate de arhitecti in crearea unui ambient natural, elegant si simplu totodata, este placarea anumitor zone cu piatra decorativa naturala, atat in zonele exterioare, cum ar fi soclurile de case, accente la stalpi sau garduri, anumiti pereti exteriori si zonele de balcoane cat mai ales in zonele de interior, pentru obtinerea unor efecte deosebite prin placarea unor pereti veritcali din living sau hol pentru obtinerea unor contraste si efecte deosebite.

Piatra decorativa, prin varietatea nuantelor, se asorteaza cu elementele din fier, sticla sau lemn, avand multiple posibilitati de amenajare, in zonele exterioare, inclusiv pe balcoane creand o nota aparte impreuna cu fierul forjat dar si in interior pe casa scarii sau alti pereti inalti sau de accent din anumite zone ce se vor evidentiate. Dorita texturii variate a pietrei decorative, regasim nuante care se adapteaza la design-uri diferite de la amenajarile clasice si pana la trendurile cele mai moderne.

Marmura si travertinul  sunt cele mai recomandate roci naturale, in folosirea placarilor decorative, datorita rezistentei in timp a structurii, astfel va rezista conditiilor atmostferice dure la exterior, isi va mentine permanent nuanta neafectata de razele soarelui sau ploi  si datorita suprafetei care se  intretine usor. Alt avantaj care recomanda folosirea prioritara a acestor tipuri de roci ca si piatra decirativa, il reprezinta textura si nuantele variate care se pot adapta oricarui stil de amenajare. Calcarul reprezinta o alternativa secundara, datorita rezistentei relative scazute, fiind folosit mai mult in zonele mai putin expuse din interior. Piatra artificial, reprezinta o alternativa economica, dar nu este recomandata mai ales in exterior si in zonele de interior, se poate observa relative usor, diferenta dintre structura naturala si aspectul artificial al acestei variante.

Pentru montaj, recomandam, un adeziv alb adezivul profesional Weber Set Stone si impermeabil foarte util mai ales in zonele exterioare, si apoi tratarea suprafetelor placate cu impermeabilizant pentru o intretinere foarte facila ulterior. Pentru orice intrebari sau recomandari referitoare la placarile cu piatra decorative scapitata, va invitam sa ne contactati pe adresa de email, telefonic sau prin aplicatia whatsapp.

You've just added this product to the cart: