Suntem o echipa de specialisti pasionati de designul, arhitectura si punerea in opera a finisajelor din roci naturale si compozite, cu scopul de a obtine o amenajare ambientala exclusivista.
Brandul Stonexpert este prezent aici, prin aceasta platforma online www.e-piatra.ro, unde toate produsele sunt dedicate exclusiv amenajarilor variate si nonconformiste cu granit, marmura, travertin, piatra decorativa si quartz compozit.
Aici gasiti o paleta bogata de produse , precum si o sursa excelenta de idei pentru proiectele viitoare.
Colaboram frecvent cu designeri, arhitecti si alti dezvoltatori, in realizarea oricarui tip de proiect, si asiguram o comunicare transparenta si avantajoasa, fiind la curent permanent cu ultimele tendinte in domeniu.
Consultantii nostrii sunt atenti la detalii si flexibili in a oferii solutii variate si adaptate cerintelor dvs. ocupandu-se personal de toate aspectele, incepand de la recomandarea si alegerea materialelor, pana la supervizarea procesului de prelucrare, montaj si intretinerea ulterioara.
Viziunea si promisiunea noastra, este aceea de a oferii oricarui client satisfactia maxima, odata cu finalizarea proiectului, prin interesul personal acordat si dedicarea expertilor in toate etapele procesului.