Accesorii piatra, produse profesionale testate si garantate: solutii de impermeabilizare – tratare si curatare piatra naturala, travertin, marmura, granit, ardezie, onix, mozaic si cuart compozit (quartz)

  • accesorii piatra montaj – adezivi: adeziv piatra naturala, adeziv marmura, adeziv piatra soclu, adeziv piatra decorativa, adeziv alb, adeziv de exterior flexibil
  • accesorii piatra – tratare si protectie – impermeabilizare piatra
  • accesorii piatra – curatare si intretinere  – detergenti piatra
Accesorii montaj piatra:
  •  Adeziv alb flexibil pentru marmura si granit Weber Set Marmo Plus recomandat pentru placari exterioare, pardoseli incalzite sau placi mari.
  • Adeziv alb piatra naturala Weber Set Stone recomandat la exterior sau interior, pentru placarile de socluri, garduri si pereti ornamentali cu piatra decorativa dar si pentru placarile de pardoseli sau pereti cu marmura si travertin.
Accesorii tratare, protectie si impermeabilizare piatra:

Impermeabilizanti profesionali piatra naturala pentru protectie maxima impotriva petelor de grasimi, bauturi si mizerie.

  • Quasar impermeabilizant puternic, cu efect natural (nu afecteaza nuanta pietrei). Recomandat pentru toate tipurile de piatra: granit, marmura, travertin, piatra naturala, ardezie, onix, cuartit si mozaic cu suprafete lustruite.
  • Total Wet impermeabilizant cu puternic efect de UD (intensifica si invioreaza nuantele naturale ale pietrei). Recomandat pentru toate tipurile de piatra: granit, marmura, travertin, piatra naturala, ardezie, onix, cuartit si mozaic cu suprafete lustruite sau mate.
  • Seal impermeabilizant puternic, cu efect natural (nu afecteaza nuanta pietrei). Recomandat pentru toate tipurile de piatra: granit, marmura, travertin, piatra naturala, ardezie, onix, cuartit si mozaic cu suprafete antiderapante – fiamate.
Accesorii curatare si intretinere piatra:

Curatare piatra naturala – detergenti profesionali pentru indepartarea mizeriei dupa montaj, a resturilor de chit sau adeziv, murdarie, pete superficiale, mucegaiuri, ciuperci sau muschi.

  • Clean Stone detergent profesional pentru piatra naturala, concentrat, neutru (nu afecteaza piatra) utilizat inclusiv pentru intretinerea zilnica a suprafetelor. Recomandat pentru toate tipurile de piatra.

Substantele se pot aplica manual sau in functie de caz se recomanda aplicarea profesionala mecanizata cu masina monodisc.
Optional, oferim servicii complete profesionale de curatare, protectie si reconditionare piatra, slefuire marmura, travertin si mozaic.

You've just added this product to the cart: